Souffl de cimbru de Crab și lămâie 6s
Nevoie de o felul principal pescatarian? Crabul și cimbrul de lămâie souffl ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 241 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de unt de chervil, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de Crab cu sos de morcov caramelizat, Sufleuri de creveți și Crab cu ardei gras roșu și tarhon, și Lemon Souff 8s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți șase ramekine de 6 uncii sau patru de 8 uncii și acoperiți cu pesmet, eliminând orice exces. Puneți ramekinele pregătite într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Topiți untul într-o tigaie cu sos mediu.
Adăugați făina și bateți la foc moderat până la barbotare, aproximativ 1 minut.
Adăugați laptele și 1/4 linguriță de sare și bateți până când amestecul fierbe și se îngroașă.
Scoateți tigaia de pe foc și bateți gălbenușurile, apoi bateți energic la foc moderat până când amestecul fierbe din nou.
Transferați baza de suflet într-un castron mare, Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafață și lăsați să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 37
Bateți baza de suflet până se omogenizează, apoi pliați în carnea de crab. Se condimentează cu sare și piper.
Bateți albușurile până când țin vârfuri ferme. Se amestecă o treime din albii bătuți în bază pentru a-l ușura, apoi se pliază în albii rămași. Puneți aluatul în ramekins, umplându-le până la 1/2 inch de jante. Ștergeți jantele curate.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți sufletele timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor.
Se servește imediat cu sosul de unt de Chervil.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.