Souffl de brânză de capră cu cimbru

Nevoie de o felul principal vegetarian? Souffl de brânză de capră cu cimbru ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 300 de calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper proaspăt măcinat, albușuri de ou, cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sufleu de brânză de capră cu cimbru, Souffl De Brânză De Capră 4, și Souffl De Brânză De Capră 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Unt un vas de 6 cani souffl sau un vas de 8 cani gratinat și acoperiți-l cu parmezan.
Încălziți laptele cu aromaticele până fierbe. Lăsați-l deoparte să se absoarbă timp de 15 minute, apoi strecurați-l.
Topiți untul într-o cratiță. Când este spumos, amestecați făina și gătiți la foc mic câteva minute.
Bateți laptele dintr-o dată și amestecați energic timp de aproximativ un minut pe măsură ce se îngroașă, apoi adăugați 3/4 linguriță de sare, câteva răsuciri de piper și cayenne.
Se ia de pe foc. Bateți gălbenușurile pe rând până se omogenizează bine, apoi amestecați brânza. Nu vă faceți griji despre obtinerea-l neted.
Bateți albușurile cu un vârf de sare până formează vârfuri ferme, apoi amestecați un sfert din ele în bază pentru a ușura amestecul. Îndoiți restul, transferați-l în vasul pregătit, apoi puneți-l în centrul cuptorului și coborâți focul la 375 F.
Coaceți timp de 30 de minute sau până devine auriu și doar puțin clătinat în centru.
Scoateți, împrăștiați cimbru deasupra și serviți imediat.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA