Souffl de brânză cu porumb proaspăt
Nevoie de o garnitură vegetariană? Souffl de brânză cu porumb proaspăt ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 205 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, gălbenușuri de ou, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Porumb proaspăt Sufleul cu Șuncă și Comté, Chavrie Sufleu De Brânză Proaspătă De Capră, și Souffl cu branza de capra si ierburi proaspete 4.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați primele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până la amestecare, răzuind părțile laterale ale vasului procesorului o dată.
Adăugați brânză cheddar; pulsează de 2 ori sau până se omogenizează bine. Puneți amestecul de porumb într-un castron mare.
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de porumb; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Se toarnă amestecul într-un vas de sufle de 2 1/2 litru acoperit cu spray de gătit.
Puneți sufleul într-un cuptor de 400; reduceți imediat temperatura cuptorului la 375 și coaceți 45 de minute sau până când este pufos și auriu.