Souffl de brânză cu porumb proaspăt

Souffl de brânză cu porumb proaspăt
Nevoie de o garnitură vegetariană? Souffl de brânză cu porumb proaspăt ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 205 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, gălbenușuri de ou, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Porumb proaspăt Sufleul cu Șuncă și Comté, Chavrie Sufleu De Brânză Proaspătă De Capră, și Souffl cu branza de capra si ierburi proaspete 4.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați primele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până la amestecare, răzuind părțile laterale ale vasului procesorului o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați brânză cheddar; pulsează de 2 ori sau până se omogenizează bine. Puneți amestecul de porumb într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de porumb; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul într-un vas de sufle de 2 1/2 litru acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Puneți sufleul într-un cuptor de 400; reduceți imediat temperatura cuptorului la 375 și coaceți 45 de minute sau până când este pufos și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista