Souffl cu brânză și dovlecei
Brânză și suc de fructe souffl Xixts ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 289 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, dovlecei de găluște, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 48 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Souffl cu brânză și dovlecei, Trei-brânză souffl xifts, și Sufleuri Cu Trei Brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mică în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți tigaia fierbinte din cuptor; topiți untul în tigaie.
Adăugați dovlecelul și următoarele 3 ingrediente (prin șalotă) la tigaie.
Presărați amestecul de dovlecei cu 1/4 linguriță de sare și piper; aruncați.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se înmoaie, întorcând o dată. Amestec de squash rece.
Așezați amestecul de dovlecei într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Răzuiește amestecul de dovlecei într-un bol.
Reduceți temperatura cuptorului la 425 și introduceți o foaie de copt cu margini în cuptor.
Așezați pâinea franceză într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când pesmetul fin măsoară aproximativ 1/2 cană. Înveliți ușor 5 (8 uncii) souffl ramekins cu spray de gătit; presărați firimituri uniform peste vase.
Se cântărește sau se toarnă ușor făina într-o ceașcă de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și restul de 1/4 linguriță de sare într-o cratiță medie, grea, la foc mediu. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un bici; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana la grosime si bule.
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați brânzeturi; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de dovlecei și gălbenușurile de ou.
Așezați albușurile de ou într-un bol mare de amestecare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri medii (nu bateți prea mult). Amestecați ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de dovlecei; pliați ușor în albusurile rămase. Împărțiți amestecul uniform între felurile de mâncare pregătite. Atingeți brusc vasele de pe contor de 2 până la 3 ori la nivel.
Așezați vasele pe foaia de copt preîncălzită; așezați în cuptorul 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 35
Coaceți sufletele la 350 timp de 45 de minute sau până când sunt aurii, pufoase și setate.