Sote de pui și ciuperci
Sote de pui și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de feluri principale. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 279 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, amidon de porumb, jumătăți de piept de pui - bătute și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pui, ciuperci salbatice si prajit-usturoi saut 4, Pui, ciuperci salbatice si prajit-usturoi saut 4, și Sote de pui cu sos cremos de ciuperci și praz.
Instrucțiuni
Condimentează făina cu sare și piper. Dragă pui în făină condimentată pe o foaie de hârtie de ceară. Într-o tigaie antiaderentă, combinați uleiul vegetal și untul sau margarina și încălziți la foc mediu până când este fierbinte și fierbinte.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți și fierte, 3 până la 4 minute.
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte.
În aceeași tigaie, adăugați ciupercile și sotati aproximativ 5 minute.
Combinați apa, amestecul de bulion, amidonul de porumb, pătrunjelul, usturoiul praf, sarea și piperul și adăugați în tigaie. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand lichidul se ingroasa, 1 pana la 2 minute.
Puneți puiul în tigaie și gătiți până când puiul este încălzit, 1 până la 2 minute.