Sos Verde

Sos Verde
Sosul Verde ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 3 și costă $2.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 118 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă ați rezervat tomatillos, sare, frunze de salată romaine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încercați Sos de roșii Chile Verde (akan AWESOME-sos), Sos Verde, și Halibut ars cu sos Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ardeți ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu la 5 inci de la căldură aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când ardeii arată blister.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Așezați ardeii prăjiți într-o pungă de plastic cu fermoar greu; sigilați punga și lăsați ardeii să stea aproximativ 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii; îndepărtați și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Procesați ardeii, tomatillos gătite, 1 cană bulion de pui și următoarele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie sau blender până când amestecul este neted, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați amestecul într-o cratiță și gătiți la foc mediu 5 minute. Amestecați încet restul de 1/2 cană de bulion de pui și gătiți aproximativ 10 minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista