Sos Verde
Sosul Verde ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 3 și costă $2.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 118 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă ați rezervat tomatillos, sare, frunze de salată romaine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încercați Sos de roșii Chile Verde (akan AWESOME-sos), Sos Verde, și Halibut ars cu sos Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ardeți ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu la 5 inci de la căldură aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când ardeii arată blister.
Așezați ardeii prăjiți într-o pungă de plastic cu fermoar greu; sigilați punga și lăsați ardeii să stea aproximativ 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii; îndepărtați și aruncați semințele.
Procesați ardeii, tomatillos gătite, 1 cană bulion de pui și următoarele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie sau blender până când amestecul este neted, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Transferați amestecul într-o cratiță și gătiți la foc mediu 5 minute. Amestecați încet restul de 1/2 cană de bulion de pui și gătiți aproximativ 10 minute sau până când sosul se îngroașă.