Sos Vegetarian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Vegetarian. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 72 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 89 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcovi, roșii pur și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sos Vegetarian, Sos Vegetarian Portabella, și Sos Vegetarian Delicios.
Instrucțiuni
Prăjiți legumele și ierburile în unt timp de 10-12 minute până când legumele încep să se rumenească. Împrăștiați peste zahăr și continuați să gătiți până când este lipicios și caramelizat.
Se amestecă făina până la nisip, apoi se adaugă Marmita, dacă se folosește, roșii pure și oțet.
Se toarnă peste bulion, apoi se fierbe totul împreună până când aveți un sos îngroșat.
Sită, apoi adăugați sos de soia pentru a condimenta și colora. Utilizați imediat sau răciți și congelați.