Sos Tartar IV

Sos Tartar IV
Sosul Tartar IV ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție conține 2180 calorii, 4G de proteine, și 236g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 3 și costă $2.28 pe portie. Un amestec de murături de mărar, suc de lămâie, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), Sos Tartar, și Sos Tartar Cu Conținut Scăzut De Grăsimi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare din oțel inoxidabil sau sticlă, combinați maioneza, sucul de lămâie, ceapa și murătura de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături De MărarMurături De Mărar
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Se amestecă bine.
3
Se transferă într-un recipient din sticlă sau plastic cu un capac etanș și se dă la frigider.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista