Sos: Sos Marinara
Nevoie de o fără gluten, primal și sos întreg 30? Sos: sosul Marinara ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 282 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, ulei de măsline, tulpină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare includ Sos: Sos Worcestershire, Sos Chimichurri, și Sos Mojo.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie cu sos mediu până când strălucește.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 până la 7 minute.
Adăugați morcovul și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 5 minute.
Adăugați usturoi și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă roșiile, oregano și ardeiul roșu zdrobit, se amestecă pentru a se combina și se aduce la fierbere. Se Reduce la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc, se amestecă busuiocul și se condimentează cu sare și piper după gust. Utilizați imediat sau lăsați să se răcească la temperatura camerei și păstrați-l într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână sau congelați până la 6 luni.