Sos Simplu De Roșii
Sosul simplu de roșii este un fără gluten, primar și vegetarian sos. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 25 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați până la 6 frunze de busuioc, sare de mare și piper, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Sos Simplu De Roșii, Sos Simplu De Roșii, și Sos Simplu De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de caserolă, încălziți uleiul la foc mediu.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se moale și translucid, aproximativ 2 minute.
Se adaugă țelina și morcovii și se condimentează cu sare și piper.
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile, busuiocul și frunzele de dafin și fierbeți la foc mic timp de 1 oră sau până se îngroașă.
Îndepărtați frunzele de dafin și verificați dacă există condimente. Dacă sosul are încă un gust acid, adăugați unt nesărat, 1 lingură la un moment dat pentru a rotunji aromele.
Adăugați jumătate din sosul de roșii în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la neted. Continuați cu sosul de roșii rămas.
Dacă nu folosiți tot sosul, lăsați-l să se răcească complet și turnați 1 până la 2 porții de cană în pungi de plastic pentru congelator. Aceasta va îngheța până la 6 luni.