Sos simplu de curcan cu ciuperci

Sos simplu de curcan cu ciuperci
Rețeta simplă de curcan cu ciuperci poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. O porție conține 410 calorii, 39G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 1 și costă $2.54 pe portie. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, grăsime de curcan din tigaie, picături de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca sos. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Sos de curcan savuros cu ciuperci și ceapă, și Curcan cu aragaz lent, cu sos fără tam-tam {soluție simplă de Ziua Recunoștinței}.

Instrucțiuni

1
Amestecați picăturile de curcan cu apă fierbinte într-o cratiță la foc mediu-mic, amestecând bine pentru a dizolva toate bucățile de aromă maro din picături în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți bine amestecul de sos brun ambalat și lăsați amestecul să se fierbe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Încălziți grăsimea de curcan într-o tigaie la foc mediu și gătiți ciupercile până când își eliberează sucul, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia GrăsimeTurcia Grăsime
CiuperciCiuperci
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați ciupercile cu pudră de usturoi și sos de soia și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile au absorbit sosul de soia, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
5
Se toarnă amestecul de ciuperci în sos, apoi se amestecă bine. Se lasă să fiarbă aproximativ 10 minute. Dacă se dorește un sos mai gros, bateți făina în aproximativ 1/2 cană din sos într-un castron mic, reveniți în cratiță și lăsați să fiarbă încă aproximativ 5 minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista