Sos Romesco La Gratar
Sos Romesco la gratar ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 30 și costă 8 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 11 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în jurul valorii de 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți migdale, ardei grași, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ceapa verde la gratar si sparanghel cu Romesco (Cal Inktifots y Esparragos con Romesco), Scallions La Gratar Cu Sos Romesco, și Creveți la grătar cu sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Înfășurați ardeii roșii, roșiile și ceapa într-o foaie mare de folie de aluminiu grea. Grătați la foc moderat timp de aproximativ 25 de minute, până când legumele sunt înmuiate și carbonizate.
Transferați legumele într-un blender.
Adăugați migdalele și ardeiul roșu zdrobit și piureul. Condimentează cu sare și servește.