Sos Remoulade
Sosul Remoulade este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 26 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 15 minute. Un amestec de suc de lămâie, țelină, muștar creol și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Creveti fierti cu sos Rrormmoulade si sos picant de Cocktail, C. C.-rave R. C. M. (rădăcină de țelină R. C. M.), și Sos Remoulade.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 10 ingrediente într-un castron. Gustați și adăugați sare după cum este necesar.
În timp ce amestecați amestecul, adăugați ulei de măsline într-un flux lent.
Adăugați țelina și următoarele 3 ingrediente; se amestecă bine.
Adăugați câteva picături de sos fierbinte dacă se dorește o aromă mai picantă. Sosul trebuie să fie picant și acidulat. Acoperiți și refrigerați până la 3 săptămâni.