Sos Picant De Grătar Sud-Vestic

Sos Picant De Grătar Sud-Vestic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați sosul picant de grătar din sud-vest. Această rețetă servește 8. O porție conține 435 calorii, 17g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un sos accesibil. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Friptură la grătar cu legume afumate, sos de grătar și Chimichurri de Sud-Vest, Paste cremoase din sud-vest cu sos picant de iaurt grecesc, și Sos Picant De Grătar.

Instrucțiuni

1
Tăiați capătul ascuțit al bulbului de usturoi; așezați usturoiul pe o bucată de folie de aluminiu și stropiți cu ulei de măsline. Fold folie pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Coaceți la 425 timp de 30 de minute; rece. Strângeți pulpa din căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați pulpa de usturoi, ketchup-ul și următoarele 12 ingrediente într-o cratiță mare. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă amestecul într-un blender; proces până la omogenizare, oprindu-se o dată pentru a răzui părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Rezervați 1 cană de sos de grătar pentru ungerea puiului în ultimele 30 de minute de timp la grătar. (Aruncați orice sos rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Pui la grătar conform instrucțiunilor de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Serviți puiul cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1
Așezați 2 căni de hickory, mesquite sau alte așchii de lemn în centrul unui pătrat mare de folie de aluminiu rezistentă; pliați într-un dreptunghi și sigilați. Faceți găuri în partea de sus a pachetului. Preîncălziți o parte a grătarului, lăsând centrul gol, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Așezați pachetul pe grătarul de gătit peste partea neluminată. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 2 ore și 15 minute sau până la gata (170). Ungeti ca regia.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Gătit Direct: Preîncălziți grătarul la foc mic, sub 300, timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mic 1 oră și 15 minute sau până când este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Gătit Indirect: înmuiați 2 căni de așchii de lemn de hickory în apă rece timp de 30 de minute; scurgere. (Așchii de lemn pentru grătarul cu gaz nu sunt înmuiați în apă, deoarece sunt înveliți în folie și așezați pe grătarul de gătit.) Pregătiți focul îngrămădind cărbune pe fiecare parte a grătarului, lăsând centrul gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Lăsați cărbunele să ardă timp de 30 de minute sau până când flăcările dispar și cărbunii devin albi.
3
Presărați așchii peste cărbuni fierbinți. Aranjați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit în centrul grătarului (nu direct peste cărbuni). Gatiti acoperit cu capac de gratar, timp de 50 de minute pana la 1 ora sau pana cand este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Notă: pentru aceste metode, preferăm să folosim un pui întreg de pui de 3 kilograme tăiat în sferturi, care tind să gătească mai uniform. Dacă folosiți bucăți de pui, îndepărtați tocanele și aripile de pe grătar puțin mai devreme pentru a nu le arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Copane De PuiCopane De Pui
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Boneshaker Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Boneshaker Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Boneshaker Vechi De Viță De Vie Zinfandel
O culoare roșie rubinie vibrantă în sticlă, acest Zinfandel 2018 se deschide cu arome de cireș, stejar prăjit, un indiciu de piele și note de condimente. La gust, aromele de fructe de fructe roșii perfect coapte sunt însoțite de o structură fără sudură, arome blânde de condimente persistente și un finisaj prăjit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista