Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați sosul picant de grătar din sud-vest. Această rețetă servește 8. O porție conține 435 calorii, 17g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un sos accesibil. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Friptură la grătar cu legume afumate, sos de grătar și Chimichurri de Sud-Vest, Paste cremoase din sud-vest cu sos picant de iaurt grecesc, și Sos Picant De Grătar.
Instrucțiuni
1
Tăiați capătul ascuțit al bulbului de usturoi; așezați usturoiul pe o bucată de folie de aluminiu și stropiți cu ulei de măsline. Fold folie pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Coaceți la 425 timp de 30 de minute; rece. Strângeți pulpa din căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați pulpa de usturoi, ketchup-ul și următoarele 12 ingrediente într-o cratiță mare. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Se toarnă amestecul într-un blender; proces până la omogenizare, oprindu-se o dată pentru a răzui părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Rezervați 1 cană de sos de grătar pentru ungerea puiului în ultimele 30 de minute de timp la grătar. (Aruncați orice sos rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Pui la grătar conform instrucțiunilor de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Serviți puiul cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1
Așezați 2 căni de hickory, mesquite sau alte așchii de lemn în centrul unui pătrat mare de folie de aluminiu rezistentă; pliați într-un dreptunghi și sigilați. Faceți găuri în partea de sus a pachetului. Preîncălziți o parte a grătarului, lăsând centrul gol, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați pachetul pe grătarul de gătit peste partea neluminată. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 2 ore și 15 minute sau până la gata (170). Ungeti ca regia.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Gătit Direct: Preîncălziți grătarul la foc mic, sub 300, timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mic 1 oră și 15 minute sau până când este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Gătit Indirect: înmuiați 2 căni de așchii de lemn de hickory în apă rece timp de 30 de minute; scurgere. (Așchii de lemn pentru grătarul cu gaz nu sunt înmuiați în apă, deoarece sunt înveliți în folie și așezați pe grătarul de gătit.) Pregătiți focul îngrămădind cărbune pe fiecare parte a grătarului, lăsând centrul gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Lăsați cărbunele să ardă timp de 30 de minute sau până când flăcările dispar și cărbunii devin albi.
3
Presărați așchii peste cărbuni fierbinți. Aranjați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit în centrul grătarului (nu direct peste cărbuni). Gatiti acoperit cu capac de gratar, timp de 50 de minute pana la 1 ora sau pana cand este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Notă: pentru aceste metode, preferăm să folosim un pui întreg de pui de 3 kilograme tăiat în sferturi, care tind să gătească mai uniform. Dacă folosiți bucăți de pui, îndepărtați tocanele și aripile de pe grătar puțin mai devreme pentru a nu le arde.
Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Boneshaker Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.