Sos Oregano-Feta

Sos Oregano-Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pansamentul Oregano-Feta. O porție conține 130 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 75 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, cățel de usturoi, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Weight Watchers salată grecească cu pansament feta de Oregano, Salată grecească de cartofi cu brânză Feta, măsline Kalamatan și sos de Oregano, și Sparanghel cu Fetan și Oregano.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Adăugați treptat ulei într-un flux constant, procesând până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați ardeiul gras și pulsați 3 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3
* 3 uncii de brânză feta sfărâmată pot fi înlocuite cu brânză cu conținut redus de grăsimi. 1 linguriță oregano proaspăt tocat poate fi înlocuitori pentru uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista