Sos Olandez Cremos
Sosul olandez cremos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 468 calorii, 3G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 86 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare, gălbenușuri de ou, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare sunt Sos olandez, Sos Olandez, și Sos Olandez.
Instrucțiuni
Umpleți partea inferioară a unui cazan dublu parțial cu apă. Asigurați-vă că apa nu atinge tigaia superioară. Aduceți apa la foc mic. În partea de sus a cazanului dublu, amestecați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, piperul alb, sosul Worcestershire și 1 lingură de apă.
Adăugați untul topit la amestecul de gălbenuș de ou 1 sau 2 linguri la un moment dat, în timp ce bateți gălbenușurile în mod constant. Dacă hollandaise începe să devină prea groasă, adăugați o linguriță sau două de apă fierbinte. Continuați să bateți până când se încorporează tot untul.
Bateți în sare, apoi scoateți-l de pe foc.
Puneți un capac pe tigaie pentru a menține sosul cald până când este gata de servit.