Sos Molcajete Mexican
Reteta sos mexican Molcajete este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 14 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, sare kosher, ardei iute serrano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un sos ieftin. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tocană de carne și legume în stil Mexican-Azteca ' s Molcajete, Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), și Sos Roșu Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa pe jumătate în sferturi.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, ardei iute, roșii și usturoi; gatiti 5 minute sau pana se innegreste, intorcandu-se frecvent. Mișto.
Tăiați rădăcina din pene de ceapă; aruncați rădăcina. Roșii de bază. Se toacă fin ceapa, ardeii iute și roșiile împreună până când amestecul este aproape pastel.
Se presara cu sare; se amestecă bine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.