Sos Marinara cu aragaz lent cu brânză Mozzarella
Sosul Marinara cu aragaz lent cu brânză Mozzarella este un vegetarian sos. Această rețetă servește 24. O porție conține 97 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine de pâine, frunze de busuioc, sos marinara gros și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip, Sos Marinara Cu Aragaz Lent, și Sos Marinara Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați 1 aragaz lent de 1/2 litru cu spray de gătit.
Se toarnă sosul marinara în aragaz.
Capac; gatiti la foc mic aproximativ 2 ore sau pana cand este fierbinte.
Se amestecă brânza și busuiocul. Capac; gatiti la foc mic cu aproximativ 30 de minute mai mult sau pana cand branza abia incepe sa se topeasca.
Se servește cu felii de baghetă. Scufundarea poate fi menținută la cald la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.