Sosul Marinara cu aragaz lent cu brânză Mozzarella este un vegetarian sos. Această rețetă servește 24. O porție conține 97 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine de pâine, frunze de busuioc, sos marinara gros și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați 5 Ingrediente Aragaz Lent Chili Brânză Dip, Sos Marinara Cu Aragaz Lent, și Sos Marinara Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați 1 aragaz lent de 1/2 litru cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Se toarnă sosul marinara în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Marinara
3
Capac; gatiti la foc mic aproximativ 2 ore sau pana cand este fierbinte.
4
Se amestecă brânza și busuiocul. Capac; gatiti la foc mic cu aproximativ 30 de minute mai mult sau pana cand branza abia incepe sa se topeasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Busuioc
5
Se servește cu felii de baghetă. Scufundarea poate fi menținută la cald la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.