Sos Mango-Masala
Sosul Mango-Masala este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Acest sos are 57 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, pudră de curry, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Frigarui De Scoici Mango Masala, Pufuri de cremă umplute cu Mango cu sos condimentat de Mango-Mojito, și Chicharrel de Pescado con aj sos de Mango (prajituri de peste cu sos de Mango) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și lăsați 1 mango copt ferm (aproximativ 3/4 lb.).
Tăiați mango în bucăți. Într-un blender combinați mango, 1 lingură de chili jalapeo proaspăt tocat, 1 1/2 lingurițe garam masala sau pudră de curry și 2 linguri suc de lămâie; se învârte până se curăță.
Se adaugă sare după gust. Dacă faceți sos cu până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți.