Sos Korma ușor fără lactate, cu naut negru, cartofi mov și dovlecei de nucă

Sos Korma ușor fără lactate, cu naut negru, cartofi mov și dovlecei de nucă
Sosul Korma ușor fără lactate cu năut negru, cartofi mov și dovlecei de nucă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 967 calorii, 22g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării indiene. Dacă aveți la îndemână ceapă, cardamom, turmeric și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Fig Violet busuioc ghimbir inghetata (fara gluten, fara lactate, soia, Sos ușor de dovleac, și boluri de quinoa de dovleac și fasole neagră cu sos vegan chipotle.

Instrucțiuni

1
Adăugați ingredientele rămase și aduceți la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 7-10 minute.
2
Adăugați legumele și leguminoasele gătite și gătiți împreună încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LeguminoaseLeguminoase
3
Serviți cald peste quinoa gătită sau orez basmati, acoperiți cu coriandru proaspăt tocat și bucurați-vă!A se păstra într-un recipient de sticlă etanș la frigider până la o săptămână. Se îmbunătățește în fiecare zi, deoarece aromele stau împreună. Reîncălziți întotdeauna pe blatul aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Quinoa GătităQuinoa Gătită
Orez BasmatiOrez Basmati
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse

Ingrediente

2Adăugați legumele și leguminoasele gătite și gătiți împreună încă câteva minute. Serviți cald peste quinoa gătită sau orez basmati, acoperiți cu coriandru proaspăt tocat și bucurați-văAdăugați legumele și leguminoasele gătite și gătiți împreună încă câteva minute. Serviți cald peste quinoa gătită sau orez basmati, acoperiți cu coriandru proaspăt tocat și bucurați-vă4creveți și cu veneOrez Basmati prăjit și gătit (iată cum) sauOrez Basmati prăjit și gătit (iată cum) sau4creveți și cu veneRumeniti ceapa intr-o tigaie cu sos cu 1 lingurita ulei de cocos timp de 7-10 minute. Adăugați usturoiul și amestecați, gătind împreună aproximativ 2 minuteRumeniti ceapa intr-o tigaie cu sos cu 1 lingurita ulei de cocos timp de 7-10 minute. Adăugați usturoiul și amestecați, gătind împreună aproximativ 2 minute4creveți și cu veneDovlecei de nucă, tăiați cubulețe și aburiți sau prăjițiDovlecei de nucă, tăiați cubulețe și aburiți sau prăjiți1-2 linguri ulei de masline extravirgin1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe1 ceapă roșie medie spre mare, tăiată cubulețe1Bucăți de caramele Heath Bar1 lingură miere, plus suplimentar pentru stropire1 lingură miere, plus suplimentar pentru stropire0Bucăți de caramele Heath Barcayennecayenne0Bucăți de caramele Heath Barfăină universală, plus făină de bancăfăină universală, plus făină de bancă11 lingură de oregano uscat1 linguriță ulei de cocos virgin presat la rece1 linguriță ulei de cocos virgin presat la rece4creveți și cu veneQuinoa gătită (iată cum)Quinoa gătită (iată cum)1Oreos dublu umplut2 (14 oz.) bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu2 (14 oz.) bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu1Oreos dublu umplutceapa dulce de Maui sau Vidalia, tocata grosierceapa dulce de Maui sau Vidalia, tocata grosier1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană ambalată frunze proaspete de coriandru tocate1/2 cană ambalată frunze proaspete de coriandru tocate4creveți și cu veneFasole neagră garbanzo, înmuiată și gătităFasole neagră garbanzo, înmuiată și gătită3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2Bucăți de caramele Heath Barghimbir tocatghimbir tocat1sticlăA se păstra la frigider până la o săptămână. Se îmbunătățește în fiecare zi, deoarece aromele stau împreună. Reîncălziți întotdeauna pe blatul aragazuluiA se păstra la frigider până la o săptămână. Se îmbunătățește în fiecare zi, deoarece aromele stau împreună. Reîncălziți întotdeauna pe blatul aragazului4creveți și cu veneSos KormaSos Korma22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie4creveți și cu veneLegumeLegume0Bucăți de caramele Heath Barlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă4creveți și cu veneCartofi mov, tăiați cubulețe și aburiți sau prăjițiCartofi mov, tăiați cubulețe și aburiți sau prăjiți1Oreos dublu umplutsare de mare fină măcinatăsare de mare fină măcinată2Bucăți de caramele Heath Barturmericturmeric2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă purăapă pură1mici1/2 ceapă galbenă, zaruri1/2 ceapă galbenă, zaruri4creveți și cu veneCuțitul bucătaruluiCuțitul bucătarului4creveți și cu veneSă începemSă începem4creveți și cu veneCratiță mareCratiță mare4creveți și cu veneLingurăLingură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilÎncercați să cumpărați totul organi Iată de ceÎncercați să cumpărați totul organi Iată de ce

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leth Steinagrund Gruner Veltliner. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Nasul combină condimentul cu un fruct reductiv; Palatul afișează note piperate; un Veltliner clasic de la loess terraces. Acest vin face parte dintr-o linie de la Leth care prezintă complexitate în aromă, mineralitate și durabilitate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista