Sos Kahl-Fudge
Sosul Kahl aperculata-Fudge ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de sosuri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 64 și costă 5 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, Kahl arkulka, lapte condensat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Kahlua cu sos de ciocolată Kahlua (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Iubitorii de ciocolată dovleac Fudge Brownie clătite cu sos de ciocolată Kahlua, și Budincă de pâine Kahl approsa cu sos de ciocolată albă Kahl Approsa.
Instrucțiuni
Puneți laptele într-o cratiță mică; gatiti 5 minute la foc mic.
Combinați apa, cacao și espresso într-un castron mic, amestecând până când granulele se dizolvă. Se amestecă amestecul de cacao în lapte; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Se amestecă lichiorul; gatiti 1 minut.
Se servește cald sau răcit.