Sos Fudge

Sos Fudge
Sosul Fudge este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 367 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, sirop de porumb, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cel mai bun sos de Fudge fierbinte, Sos De Fudge Fierbinte, și Sos Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu, aduceți smântâna și siropul de porumb la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata până se topește. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă în borcane și se răcește complet înainte de acoperire sau refrigerare (altfel sosul va deveni granular). Păstrează până la 1 lună în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista