Sos Fierbinte Cherry Bomb

Sos Fierbinte Cherry Bomb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul fierbinte Cherry Bomb. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 31 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei habanero, suc de cireșe, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 20 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Cu Bombă De Cireșe, Cayuse Cherry Bomb, și Cherry Bomb Cotlet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță mică cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
2
Adăugați morcovii și gătiți până se înmoaie furculița, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
3
Scurgeți și transferați într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut.
5
Transferați sosul fierbinte într-un recipient cu un capac etanș și refrigerați cel puțin 24 de ore înainte de servire. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vodca, Preferata TaVodca, Preferata Ta
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista