Sos Espresso De Ciocolată

Sosul espresso de ciocolată ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 254 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, sirop de porumb, pudră de espresso instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Prajituri de ciocolata neagra cu sos Espresso-ciocolata, și Sos Espresso De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pudra de espresso, 1/3 cană de apă și siropul de porumb într-o cratiță mică și grea și aduceți-o la fierbere, amestecând.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și ciocolata, amestecând până când ciocolata se topește și sosul este neted.
* Sosul poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat la rece, acoperit. Se încălzește la foc mic înainte de servire.