Sos enchilada doamnei Espy
Rețeta sosului Enchilada al Doamnei Espy este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 49 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, sos de roșii, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un sos foarte accesibil. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Placinta Enchilada cu sos enchilada de 2 Minute, Sos Enchilada, și Sos Roșu Enchilada.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă făina și se gătește 1 minut, apoi se adaugă pudra de chili și se gătește încă 1 minut. Amestecați treptat în apă, amestecând bine cu un bici pentru a vă asigura că scoateți toate bucățile, apoi amestecați sosul de roșii și condimentați cu sare și praf de usturoi după gust.
Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 10 până la 15 minute. (Notă: dacă sosul se îngroașă prea mult, adăugați puțină apă pentru a-l subția puțin.)
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.