Sos Dulce De Piersici
Sosul dulce de piersici ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 48 și costă 9 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 16 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, zahăr brun, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlete de porc uriașe la grătar cu sos de grătar dulce de piersici, Ceai Dulce De Piersici, și Dulce Ca O Plăcintă Cu Piersici Din Georgia.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa, si saut timp de 10 minute, amestecand frecvent.
Adăugați piersici, roșii și ghimbir și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați oțetul și ingredientele rămase și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Așezați amestecul de piersici într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.