Sos dulce de cremă de salvie (fără salvie!)
Sos dulce de cremă de salvie (fără salvie!) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 5 și costă 47 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 332 calorii, 2G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 34 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, unt, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Încercați Agnolotti cu sos de cremă de nucă de salvie, Dovleac de ghindă cu sos de cremă de salvie, și Sos de cremă de dovleac și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu uleiul de gătit într-o cratiță la foc mediu.
Se amestecă rozmarinul, cimbrul și făina în amestecul de unt; gătiți și amestecați până se omogenizează, clocotind și capătă o culoare cafenie deschisă, 10 până la 15 minute.
Amestecați smântâna grea în amestecul de făină puțin câte puțin, permițând fiecărei adăugări să se încorporeze complet înainte de a adăuga mai mult. Se amestecă nucșoara, scorțișoara, zahărul brun, sarea și piperul în amestecul de smântână; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza.