Sos De Vin De Pui

Sos De Vin De Pui
Sos de vin de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,42 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 558 calorii, 40g de proteine, și 39G de grăsime per portie. 23 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de brânză cheddar, praf de usturoi, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui în sos de vin, Pui cu sos de vin, și Pui sufocat în sos de vin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o cratiță și adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când bucățile de pui nu mai sunt roz, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ciupercile; gătiți și amestecați până când ciupercile se rumenesc ușor și își eliberează lichidul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați bucățile de pui în vasul de copt pregătit și adăugați ciupercile sotate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați și încălziți supa, laptele, brânza Cheddar și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se ia de pe foc și se adaugă vinul alb și maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
7
Se toarnă amestecul peste pui și ciuperci. Se acoperă cu migdale tăiate și parmezan ras și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista