Sos De Tigaie Cu Cremă De Muștar
Sosul de tigaie cu cremă de muștar ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 32 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, smântână grea, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Miere-Mustar Foaie Tigaie Cotlet De Porc, Cod cu sos de cremă de muștar, și Șuncă cu sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul și muștarul într-o ceașcă de măsurare.
Se toarnă conținutul cupei de măsurare într-o tigaie încălzită; se fierbe până când lichidul este redus cu aproximativ jumătate. Înclinați tigaia astfel încât lichidul să fie pe o parte a tigaiei, apoi amestecați în smântână până când sosul este neted. Se toarna sosul peste fripturile fierte si se serveste imediat.