Sos De Tigaie
Nevoie de o sos fără lactate? Sosul de tigaie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 33 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați picături din tigaia de prăjire, piper, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pan Haggerty, Pan Bagnat, și Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați).
Instrucțiuni
Când curcanul este suficient de rece pentru a fi manevrat, mutați-l într-un platou mare. Puneți 4 linguri de grăsime din picăturile din tigaia de prăjire într-o cratiță medie și lăsați-o deoparte. Aruncați orice grăsime suplimentară care rămâne în tigaia de prăjire.
Se toarnă bulionul de pui în tigaia de prăjire și se pune la foc mediu-mic. Se amestecă pentru a slăbi orice bucăți lipite de tigaie; se ia de pe foc.
Bateți făina în grăsimea din cratiță, apoi adăugați conținutul tăvii de prăjire în cratiță. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand sosul se ingroasa si fierbe, 5 pana la 10 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Să-l fals...și economisiți 15 minute
Deschideți două borcane de 12 uncii sos de curcan și încălziți cu 2 linguri de vermut uscat.