Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 408 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stridii, ulei vegetal, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Stridii, Sos De Stridii, și Sos De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu o zi înainte de a face umplutura, coaceți pâinea de porumb: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și puneți o tigaie din fontă de 10 inci în cuptor. Într-un castron, combinați făina de porumb, sarea, zahărul, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți pentru a combina bine. Într-un castron mare, combinați Zara, ouăle și porumbul cremă, amestecând pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Cremă
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de zară și amestecați pentru a combina. În cazul în care aluatul nu se va turna, se adaugă mai mult lapte bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
4
Rotiți uleiul vegetal în tigaia fierbinte din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când pâinea de porumb se rumeneste și revine la atingere, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se lasă să se răcească în tigaie, apoi se sfărâmă 6 căni de pâine de porumb și se întinde pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Lăsați pâinea de porumb să se usuce la temperatura camerei, neacoperită, aproximativ 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
8
Faceți umplutura: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați ceapa, țelina, sarea și piperul. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa si telina sunt semitranslucente, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
11
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați pâinea de porumb mărunțită, biscuiții de stridii, cimbru și salvie și amestecați bine. Apoi, adăugați stridiile cu lichiorul și ouăle; se amestecă până se combină. Bateți amestecul într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De Stridii
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Lichior
2 Cesti Catei De Usturoi
(Keebler)
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Puneți tigaia pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți până se rumenesc și crocant în jurul marginilor, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii