Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sosul de spaghete Penny și chiftelele. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 226 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați consomme, pesmet condimentat, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chiftele cu sos de spaghete, Sos de spaghete cu chiftele, și Spaghete și chiftele în sos Pepperoni.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de supă/tocană foarte mare și sotati ceapa până se înmoaie, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până se combină bine.Fierbeți sosul timp de 3 ore și dacă aveți de gând să adăugați chiftelele:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Așezați toate ingredientele de chiftele, cu excepția uleiului de măsline, într-un castron mare și amestecați gently.Do nu peste amesteca chiftele, acestea vor fi greu.Formați și formați fie bile mici, cu diametrul de 2", fie mai mari.Sare și piper și se lasă deoparte.Acum Puteți fie să aruncați chiftelele în sosul fierbinte timp de 3 ore, fie să le prăjiți mai întâi în uleiul de măsline rămas și apoi să le aruncați în sauce.My prietenii italieni preferă chiftelele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat