Sos De Spaghete Mexican

Sos De Spaghete Mexican
Sosul mexican de spaghete ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, obțineți un sos care servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 236 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați spaghete, piper, aur și porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: Spaghetti alla boscaiola (spaghete Cu sos de rosii si ciuperci), Spaghete Cu sos de ton și roșii (Spaghetti al tonno e pomodoro), și Spaghete Mexicane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-o cratiță mare, combinați sosul de spaghete, fasolea, roșiile, porumbul, salsa, ardeii iute, pudra de chili, sarea și piperul. Se amestecă amestecul de carne de vită. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sos De PasteSos De Paste
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dientes De AjoDientes De Ajo
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se servește cu spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. August Kesseler Daily August trocken Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
Cotidianul August Pinot Noir se deschide cu un parfum subtil de cireș negru și afine, asociat cu aroma delicioasă de cassis și ardei roșu. În gură se prezintă ca proaspăt și fructat, cu tensiune pe palat și lungime fină. Este o expresie elegantă a Rheingau Pinot Noir.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista