Sos De Scufundare La Grătar Cu Hrean Sinucigaș

Sos De Scufundare La Grătar Cu Hrean Sinucigaș
Sosul de scufundare a grătarului de hrean sinucigaș este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 36 de porții cu 40 de calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, aproximativ smântână, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sos De Grătar De Hrean Alb, Friptură De Fustă Friptă Cu Sos De Scufundare De Hrean, și Creveți pocați cu sos de scufundare cu lămâie-hrean pentru rețete similare.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli" Vigneto di Evo " Zinfandel are arome proaspete de compot de zmeură, ciocolată cu lapte și stejar dulce pe nas. Intrarea dulce cu arome de conserve de afine și plăcintă cu căpșuni duce la taninuri suple pe palatul Mijlociu și finisaj proaspăt de rodie.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista