Sos De Scufundare Cu Oțet Chile
Chile oțet scufundare sos ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,34 USD pe porție. O porție conține 79 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de ardei roșu, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Somonul A Câștigat Tone Cu Sos De Ghimbir Și Oțet Roșu, Găluște De Miel Cu Sos De Oțet De Castraveți, și Clătite de Scallion cu sos de scufundare cu oțet negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați borcanul, capacul și banda de șurub în apă fierbinte cu săpun, apoi clătiți bine. Bandă cu șurub uscat. Puneți borcanul gol pe un raft într-o conservă cu apă clocotită sau într - o oală adâncă de 5 până la 6 litri și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere, acoperit, apoi fierbeți 10 minute.
Scoateți canner de la căldură, lăsând borcan în apă.
Încălziți capacul în apă pentru a acoperi cu 2 inci într-o cratiță mică până când termometrul înregistrează 180 F (nu lăsați să fiarbă).
Se ia de pe foc. Păstrați borcanul și capacul scufundate în apă fierbinte, acoperite, până când sunt gata de utilizare.
Îndepărtați cu grijă borcanul și capacul cu clești, apoi scurgeți borcanul cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat și capac uscat.
Împachetați chiles în borcan. Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță mică, apoi scoateți-l de pe foc și turnați peste ardei iute. Se răcește la temperatura camerei. Ștergeți marginea borcanului cu un prosop de bucătărie curat umezit, apoi acoperiți cu capac și înșurubați ferm banda de șurub. Răciți borcanul sigilat 2 săptămâni.
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță mică, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi amestecați fulgi de ardei roșu (dacă folosiți), 2 linguri de oțet de chile și sare după gust.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
* Oțetul Chile păstrează, răcit, 6 luni.·În loc să-ți faci propriul oțet de chile, poți folosi oțetul din jalape murat îmbuteliat.