Sos De Scufundare Cu Oțet Chile

Sos De Scufundare Cu Oțet Chile
Chile oțet scufundare sos ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,34 USD pe porție. O porție conține 79 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de ardei roșu, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Somonul A Câștigat Tone Cu Sos De Ghimbir Și Oțet Roșu, Găluște De Miel Cu Sos De Oțet De Castraveți, și Clătite de Scallion cu sos de scufundare cu oțet negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați borcanul, capacul și banda de șurub în apă fierbinte cu săpun, apoi clătiți bine. Bandă cu șurub uscat. Puneți borcanul gol pe un raft într-o conservă cu apă clocotită sau într - o oală adâncă de 5 până la 6 litri și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere, acoperit, apoi fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți canner de la căldură, lăsând borcan în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Încălziți capacul în apă pentru a acoperi cu 2 inci într-o cratiță mică până când termometrul înregistrează 180 F (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se ia de pe foc. Păstrați borcanul și capacul scufundate în apă fierbinte, acoperite, până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1
Îndepărtați cu grijă borcanul și capacul cu clești, apoi scurgeți borcanul cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat și capac uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Împachetați chiles în borcan. Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță mică, apoi scoateți-l de pe foc și turnați peste ardei iute. Se răcește la temperatura camerei. Ștergeți marginea borcanului cu un prosop de bucătărie curat umezit, apoi acoperiți cu capac și înșurubați ferm banda de șurub. Răciți borcanul sigilat 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță mică, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi amestecați fulgi de ardei roșu (dacă folosiți), 2 linguri de oțet de chile și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
1
* Oțetul Chile păstrează, răcit, 6 luni.·În loc să-ți faci propriul oțet de chile, poți folosi oțetul din jalape murat îmbuteliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Castellroig Cava Brut cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista