Sos De Scoici Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de scoici roșii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, conserve de roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Sos De Scoici, și Linguine cu sos de scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, se sotează ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Se transferă într - un 1-1/2-sau 2-qt. aragaz lent. Se amestecă scoicile, roșiile, pasta de roșii, pătrunjelul, frunza de dafin, zahărul, busuiocul și cimbru.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3-4 ore sau până când este încălzit. Aruncați frunza de dafin.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.