Sos De Salată De Ardei Crăpat

Sos De Salată De Ardei Crăpat
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da cracare salata de ardei Dressing un try. Această rețetă servește 20 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Un amestec de maioneză, piper măcinat grosier, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 2924 de mâncăruri și bucătari. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Salată de fenicul și Romaine cu vinetă de ardei crăpată, Scoici de mare cu salată de grâu crăpată, vinetă Tahini cu ardei roșu prăjit și lămâi la grătar, și Linguină De Piper Crăpată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră. Poate fi păstrat la frigider până la 2 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista