Sos De Rubarbă-Căpșuni
Sosul de rubarbă-căpșuni ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 41 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână jeleu de coacăze, zahăr, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Sos De Rubarbă De Căpșuni, și Sos De Rubarbă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, aduceți rubarba și jeleul la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când rubarba este fragedă.
Mash cu un masher de cartofi. Se amestecă căpșunile și zahărul; se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 1 minut.
Se toarnă în recipiente pentru congelator; refrigerați sau congelați.
Se servește ca garnitură sau peste înghețată sau vafe.