Sos De Roșii De Hrean Picant Pentru Chiftele

Sos De Roșii De Hrean Picant Pentru Chiftele
Sosul de roșii de hrean picant pentru chiftele este un fără gluten și fără lactate sos. O porție conține 115 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecetes necesită tapioca, supă de roșii condensată, apă și cocktail de suc de roșii-legume. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 62%. Broccoli cu sos picant de hrean, Chiftele de vită fierte cu bere cu sos de hrean, și Creveți de ghimbir-usturoi cu sos de roșii picant sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună supa de roșii, cocktailul cu suc de legume, sosul Worcestershire, fulgii de ceapă, pătrunjelul uscat, hreanul, muștarul Dijon, pudra de usturoi, piperul negru, tapioca și apa într-un aragaz lent. Puneți aragazul la foc mic și gătiți până se îngroașă, 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De LegumeCocktail De Suc De Legume
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Supă De RoșiiSupă De Roșii
TapiocaTapioca
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista