Sos de reducere a vinului roșu (Marchand du Vin)

Sos de reducere a vinului roșu (Marchand du Vin)
Sosul de reducere a vinului roșu (Marchand du Vin) ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,21 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, vin corpolent, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Friptură cu șalotă-sos de vin roșu (bifteck Marchand de Vin), Sandwich panini cu ciocolată cu fructe de pădure cu sos de reducere a vinului # SundaySupper, și Reducerea Vinului Roșu.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 3 linguri (aproximativ 10 minute). Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se adaugă untul, amestecând continuu până se omogenizează. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista