Sos de stridii și cârnați Cornbread ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 321 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 84 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, unt, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pâine de porumb sudică și sos de stridii (umplutură), Pâine de porumb și sos de cârnați, și Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, combinați untul, ceapa, țelina și porumbul. Se amestecă des până când legumele se rumenesc ușor, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Crumble cârnați în tigaie și se amestecă de multe ori pana se rumeneste usor, aproximativ 5 minute. Cu o lingură pliată, transferați cârnații în amestecul de ceapă. Aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă stridiile și lichidul în tigaie. Se amestecă pentru a elibera bucăți rumenite și se aduce la fierbere. Cu lingura cu fante, ridicați stridiile și tăiați-le în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă la amestecul de ceapă. Se fierbe lichidul de stridii până se reduce la 2 linguri și se adaugă la amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați salvie, cimbru și pâine de porumb; se amestecă bine, rupând pâinea de porumb în bucăți mici. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
7
Pat într-o mică adâncime de 3 litri (9 - de 13-in.) caserola. Pentru pansament umed, acoperiți cu folie; pentru pansament crocant, nu acoperiți.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Coaceți într-un cuptor de 325 până la 350 până când este fierbinte (cel puțin 150 în centru) sau ușor rumenit, aproximativ 50 de minute (1 oră dacă este răcit).
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.