Sos de pâine de porumb cu stridii și cârnați
Sos de stridii și cârnați Cornbread ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 321 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 84 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, unt, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pâine de porumb sudică și sos de stridii (umplutură), Pâine de porumb și sos de cârnați, și Pâine de porumb, cârnați și sos de nuci Pecan.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, combinați untul, ceapa, țelina și porumbul. Se amestecă des până când legumele se rumenesc ușor, 5 până la 8 minute.
Se toarnă într-un castron mare.
Crumble cârnați în tigaie și se amestecă de multe ori pana se rumeneste usor, aproximativ 5 minute. Cu o lingură pliată, transferați cârnații în amestecul de ceapă. Aruncați grăsimea.
Se toarnă stridiile și lichidul în tigaie. Se amestecă pentru a elibera bucăți rumenite și se aduce la fierbere. Cu lingura cu fante, ridicați stridiile și tăiați-le în bucăți de 1/2 inch.
Se adaugă la amestecul de ceapă. Se fierbe lichidul de stridii până se reduce la 2 linguri și se adaugă la amestecul de ceapă.
Adăugați salvie, cimbru și pâine de porumb; se amestecă bine, rupând pâinea de porumb în bucăți mici. Condimentează după gust cu sare și piper.
Pat într-o mică adâncime de 3 litri (9 - de 13-in.) caserola. Pentru pansament umed, acoperiți cu folie; pentru pansament crocant, nu acoperiți.
Coaceți într-un cuptor de 325 până la 350 până când este fierbinte (cel puțin 150 în centru) sau ușor rumenit, aproximativ 50 de minute (1 oră dacă este răcit).
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.