Pansamentul de pui cu aragaz lent necesită în jur 5 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 159 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 81 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de pâine veche de o zi, bulion de pui, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui și Dressing ușor de gătit lent, Slow Cooker Cheddar Buffalo sandwich-uri de pui cu Ranch Dressing, și Slow Cooker Island Pulled Chicken {Slow Cooker + Carte De Bucate Giveaway}.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul într-o oală cu apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere la foc mediu. Se fierbe 20 de minute sau până se fierbe. Se răcește și se taie în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Într-un aragaz lent, amestecați puiul, pâinea de porumb, pâinea, ouăle, ceapa, sarea, piperul, Salvia, bulionul de pui și supa de pui. Se amestecă până se amestecă bine. Punct cu margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
¼ Cană Grămadă De Făină
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 până la 4 ore.
4
Scoateți capacul și puful cu furculița.
5
Lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de servire.