Sos De Pui Cu Aragaz Lent

Sos De Pui Cu Aragaz Lent
Pansamentul de pui cu aragaz lent necesită în jur 5 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 159 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 81 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de pâine veche de o zi, bulion de pui, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui și Dressing ușor de gătit lent, Slow Cooker Cheddar Buffalo sandwich-uri de pui cu Ranch Dressing, și Slow Cooker Island Pulled Chicken {Slow Cooker + Carte De Bucate Giveaway}.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o oală cu apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere la foc mediu. Se fierbe 20 de minute sau până se fierbe. Se răcește și se taie în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Într-un aragaz lent, amestecați puiul, pâinea de porumb, pâinea, ouăle, ceapa, sarea, piperul, Salvia, bulionul de pui și supa de pui. Se amestecă până se amestecă bine. Punct cu margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 până la 4 ore.
4
Scoateți capacul și puful cu furculița.
5
Lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista