Sos De Prune Chinezesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de prune Chinezesc. Această rețetă servește 3. O porție conține 308 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați anason stelat, sos de soia, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Prune De Inspirație Chineză, Sos tradițional chinezesc de prune de la zero, și Filet De Porc Glazurat În Rețetă De Sos De Prune Chinezesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați prunele, oțetul, zahărul brun, sosul de soia, ghimbirul, usturoiul și anasonul stelat într-o oală mare nereactivă și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până se îngroașă, 20 până la 25 de minute. Pescuiți anasonul stelar și aruncați-l. Pur și simplu sosul cu un blender.
Frigider: oală în boluri sau borcane. Se răcește, se acoperă și se dă la frigider până la 3 săptămâni.
Poate: Utilizați metoda de fierbere a apei. Puneți în borcane de conserve curate, fierbinți de 4 uncii sau jumătate de halbă, lăsând 1/4 inch de spațiu pentru cap. Eliberați aerul prins. Ștergeți jantele curate; capacele centrale pe borcane și înșurubați benzile pentru borcane. Procesați timp de 10 minute. Opriți focul, îndepărtați capacul conservei și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de 5 minute.
Scoateți borcanele și lăsați-le deoparte timp de 24 de ore. Verificați sigiliile, apoi depozitați într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 1 an.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!