Sos de paste pentru cârnați-veggie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de paste cu cârnați și legume. O porție conține 433 de calorii , 18 g de proteine și 22 g de grăsimi . Această rețetă fără lactate servește 7 și costă 1,44 USD per porție . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de spaghete, ciuperci, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 73% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos BBQ cu legume prăjite , Broccoli, Paste cu cârnați și busuioc proaspăt și Fusilli cu bucăți de vinete și cârnați - Paste în stil mediteranean .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere.
Transferați într-un 4-qt. aragaz lent. Se amestecă ciupercile, roșiile, sosul marinara, morcovii, ardeii, ceapa, pasta de roșii, usturoiul, zahărul, busuiocul și oregano. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede.