Sos De Paste Giblet

Sos De Paste Giblet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de Paste Giblet. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 340 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de ficat de pui, pancetta, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Rigatoni Cu Sos De Măruntaie Fiert, Sos Giblet, și Sos Giblet.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, înmuiați ciupercile uscate în apă fierbinte până se rehidratează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scoateți ciupercile din apa fierbinte. Se strecoară lichidul și se rezervă. Se toacă fin ciupercile și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Într-o tigaie de 10 sau 12 inci, combinați uleiul de măsline și pancetta la foc mediu mic până când pancetta își face grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați morcovul, ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
6
Adăugați sos de roșii, lichid de ciuperci rezervat, oregano și frunze de dafin și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
7
Adăugați gizzards. Reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute.
8
Între timp, încălziți tigaia de 10 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați ulei de măsline și ficat în tigaie și rumeniți timp de 30 de secunde fără a deranja. Întoarceți ficatul o dată sau de două ori; apoi se rumenesc cu aproximativ 20 de secunde mai mult. Ficatul se va rupe puțin în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți ficatul de pe foc și lăsați-l deoparte.
11
Adăugați ficatul împreună cu bucățile rumenite din tigaie în amestecul de roșii și fierbeți sosul de paste timp de 5 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare, aproximativ 1/2 linguriță. Se condimentează cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos De PasteSos De Paste
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
FicatFicat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Între timp, aduceți 6 litri de apă la fiert în oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Adăugați 2 linguri de sare. Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Scurgeți pastele, rezervând o ceașcă de apă din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Adăugați pastele în sos și aruncați la foc mare timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
16
Adăugați câteva linguri de apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a slăbi sosul. Împărțiți între patru boluri și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista