Sosul de nucă de cocos-Pecan este un fără gluten sos. Această rețetă servește 24 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți amidon de porumb, zahăr, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată germană cu sos de nucă de cocos-Pecan, Tort German-Ciocolată Cu Sos De Nucă De Cocos-Pecan, și Budincă de orez cu nucă de cocos și Pecan cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță medie și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați lapte; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați unt. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut. Se amestecă constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Se ia de pe foc; se amestecă nuci pecan, nucă de cocos și vanilie.