Sos De Nucă De Cocos-Lime
Sosul de nucă de cocos-var ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 50 de porții cu 63 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, coajă de tei, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pui cu sos de arahide de nucă de cocos-var, Pui cu sos de arahide de nucă de cocos-var, și Cupcakes cu lămâie de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de lămâie de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, curățați limesul, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile în castron. Tăiați bine secțiunile.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare.
Se adaugă pudra de curry și se amestecă la foc mic până se parfumează, aproximativ 5 minute.
Adăugați varul tocat și coaja de var și gătiți la foc moderat până când sucurile s-au evaporat, aproximativ 5 minute.
Se adaugă zahărul și se amestecă până se topește.
Adăugați scallions și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Se adaugă laptele de nucă de cocos și se fierbe la foc moderat, amestecând des, până se reduce la 2 1/2 căni, aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se condimentează cu sare.
Se transferă în borcane și se dă la frigider.
Faceți înainte: sosul poate fi refrigerat timp de 1 lună.