Sos de muștar și whisky
Sosul de muștar și whisky este un fără gluten, primar și vegetarian băutură. Această rețetă face 4 porții cu 93 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, stoc de pui, whisky și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Friptură de vârf cu sos de muștar de whisky, Tort de ciocolată whisky Bundt cu sos de Caramel whisky, și Apple whisky crocant cu sos de Caramel whisky.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați șalotul; gătiți și amestecați până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă whisky-ul, răzuind orice bucăți rumenite din fundul tigaiei. Se fierbe până când amestecul se reduce la jumătate. Se amestecă bulionul de pui și se fierbe până se reduce din nou la jumătate.
Se amestecă muștarul și se scoate de pe foc.