Sos De Muștar

Sos De Muștar
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și sos vegetarian? Sosul de muștar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți muștar, oțet, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este improvizabil. Încercați Carne de porc frecată cu muștar cu sos de muștar de mure și cartofi prăjiți la cuptor, Somon de usturoi de muștar la cuptor cu sos de muștar de miere, și Mustar Verde Cu Sos Cremos De Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți oul și zahărul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Amestecați oțetul și muștarul într-un bol mic; amestecați încet în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Gatiti si amestecati amestecul pana cand este fierbinte.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista