Sos De Morcovi-Miso
Morcov-Miso pansament ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 273 calorii, 1g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, sucul de lămâie, ardeiul cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos Miso, morcov și Susan, Salată de morcovi cu pansament Miso-lămâie, și Salată De Morcovi Cu Sos Miso Alb.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, fierbeți sucul de morcovi până se reduce la 3 linguri, aproximativ 10 minute.
Se transferă într-un blender și se lasă să se răcească ușor.
Adăugați morcovul tocat, ghimbirul, sucul de lămâie, sosul de soia și miso și amestecați până când morcovul este tocat. Cu mașina pornită, adăugați uleiul într-un flux subțire și constant. Se condimentează cu cayenne și se transferă într-un borcan de sticlă.